0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Business Room | April 16, 2019, 09:26:22 PM
Collamask ulasan, membeli di Malaysia

LeerMoto22

  • Masih Cupu

  • 7
    Posts
  • Reputation: +0/-0
  • Hypertonium
    • http://malaysia-testimoni.com/hypertonium/
Collamask ulasan, membeli di Malaysia
« on: April 16, 2019, 09:26:22 PM »
Kosmetik Malaysia terkenal bukan sahaja untuk krim BB nya, tetapi juga untuk produk muka anti-penuaan. Kepopularan produk badan, muka dan rambut yang dibuat di negara ini semakin meningkat saban hari. Kunci kejayaan kosmetik Malaysia adalah disebabkan oleh perkembangan saintifik terkini, tradisi purba, bahan-bahan organik, dan yang paling penting adalah keberkesanannya!
Collamask ulasan, membeli, harga: http://malaysia-testimoni.com/collamask/

Malaysia adalah sebuah negara yang kekal abadi. Kaum wanita di negara ini hidup secara purata sehingga 85 tahun. Ia adalah amat sukar untuk menentukan usia seorang wanita Malaysia jika hanya melihat kepada penampilannya. Sebenarnya, rahsianya tersembunyi di sebalik produk kosmetik yang digunakan oleh wanita Malaysia ini.

Lihatlah gambar ini:


Aisyah Sabarudin, seorang suri rumah, dilahirkan pada tahun 1968. Beliau mempunyai 2 orang anak. Anak perempuan sulungnya berumur 20 tahun! Umur Aisyah sendirinya adalah.

Apabila menyertai sebuah rancangan temu bual, Aisyah sendiri mengaku bahawa sejak 10 tahun yang lalu dia telah menggunakan suatu produk khas sekali seminggu - Collamask, yang menggantikan krim, pengangkatan dan pembedahan. Menurut Aisyah, produk muka ini telah lama tiada, misalnya ia sangat sukar untuk mendapatkannya di farmasi atau di mana-mana sahaja. Oleh kerana suami Aisyah adalah seorang saintis yang bekerja dalam industri farmaseutikal dan kosmetik, beliaulah orang pertama yang memberikan Masako beberapa sampel produk kecantikan yang ajaib ini. Selepas menggunakannya pertama kali, Aisyah amat sukakan Collamask tersebut sehingga dia mula menggunakannya setiap hari dan berasa wajahnya menjadi semakin muda hari demi hari! Kesannya amat menakjubkan!

Menurut pendapat para saintis sendiri, rawatan muka tersebut pada asalnya tidak bertujuan untuk menjadi produk penggunaan secara besar-besaran, tetapi pengalaman Aisyah telah membuktikan bahawa adalah berbaloi untuk mengusahakannya serta melancarkannya dalam pasaran.

Kini Collamask juga boleh didapati di Malaysia! Produk kecantikan ini telah lulus semua ujian yang ditetapkan, yang menunjukkan hasil yang 100% positif daripada penggunaan krim muka ini.


Nur Qaisara Mohd, MD – ahli kosmetologi yang berpengalaman
Hakikat bahawa Collamask memberikan hasil yang positif untuk peremajaan muka dan leher telah terbukti secara saintifik. Kebanyakan wanita selepas berumur 25 tahun, mula mengalami kedutan di sekeliling mata dan bibir, dan juga kewujudan lipatan-lipatan yang tidak begitu cantik. Pada usia ini, suntikan adalah berisiko dan mungkin berbahaya kepada kesihatan, manakala krim ini dengan ajaibnya berfungsi untuk menghapuskan masalah estetik ini. Hanya dengan satu penggunaan, kulit anda akan menjadi lebih tegang dan bebas kedutan! Saya amat mengesyorkannya.
Siti Anisah Sallehudin, ahli dermatologi dan pakar kecantikan yang diiktiraf (lebih daripada 12 tahun pengalaman)
Baru-baru ini, makmal penyelidikan kami menjalankan satu kajian luar biasa yang melibatkan 100 orang wanita yang berusia melebihi 35 tahun. Kesemua mereka mempunyai masalah yang sama: lipatan pada hidung dan bibir yang mendalam, kedutan pada dahi, dan garis-garis di sekeliling mata dan bibir dan juga kulit kusam.Dalam satu minggu, setiap seorang daripada mereka telah diminta untuk memakai Collamask pada muka dan leher mereka. Hasil keputusannya amat mengejutkan:


100% daripada wanita tersebut mendapati kedutan mereka semakin berkurangan dan kulit menjadi sihat dan berseri! Lihatlah gambar-gambar berikut yang menunjukkan hasil yang boleh dilihat daripada kesan positif produk inovatif Malaysia iaitu Collamask. Setelah mempunyai pengalaman peribadi selama bertahun-tahun, saya boleh mengatakan bahawa kesan mengangkat krim tersebut adalah cukup impresif. Sebelum kewujudannya, keputusan demikian amat mustahil untuk dicapai tanpa pembedahan plastik mahupun suntikan super aktif! Namun, Collamask mampu menjadikannya satu kenyataan, dengan kesan yang boleh tahan sehingga setahun. Para saintis dan doktor Malaysia telah sekali lagi membuktikan bahawa mereka adalah yang terbaik! Kami amat mengesyorkannya. Collamask yang meremajakan kepada wanita selepas melepasi usia 35 tahun sebagai penjagaan kulit yang penting setiap minggu.Amelia Hamidah, ahli kosmetologi (mempunyai lebih 25 tahun pengalaman)
Untuk sekian lamanya, kosmetik Malaysia tidak boleh didapati di kebanyakan negara lain. Namun, masa kini kian berubah, dan ia membuka lebih banyak peluang baru, terutamanya dalam bidang kosmetologi. Collamask adalah salah satu daripada produk-produk inovatif tersebut, direka untuk peremajaan pantas untuk muka, leher dan ‘décolleté’.

Formulanya adalah daripada bahan-bahan yang unik dan jarang didapati. Nilailah sendiri: hanya terdiri daripada bahan-bahan semula jadi, termasuklah kolagen terhidrolisis, yang dapat mengembalikan keanjalan kulit serta keseimbangan air, dan mempunyai kesan mengangkat dan peremajaan yang kuat. Krim ini dibuat hanya daripada komponen semula jadi, ia tidak merengsakan walaupun kulit yang paling sensitif! Ia turut mengandungi pelbagai vitamin dan mineral, biotin, asid amino, vitamin C dan E, vitamin kumpulan B, zat besi dan betaina. Selain itu, produk kecantikan ini sesuai untuk semua orang, kerana ia benar-benar organik dan tidak menyebabkan alahan.

Saya amat kagum dengan pendekatan yang halus serta teknologi yang digunakan dalam produk penjagaan kulit ini. Secara peribadi, saya boleh menyatakan bahawa krim ini mempunyai bau yang lembut dan akan menarik perhatian mana-mana wanita! Saya amat mengesyorkan Collamask sebagai produk penjagaan kulit yang penting bagi wanita tanpa mengira usia.

 

Part of :BINUS University